Omat työkalut

Checker 3,0 mm

Trelleborg Checker 3,0 on turkkilevykuvioinen ja kerroksellinen kumimatto julkiseen tilaan. Kerroksellisuus mahdollistaa hieman paremmat ominaisuudet homogeeniseen kumimattoon verrattuna. Checkerin kerroksellisessa kumimatossa on käytetty ensiluokkaisen tiheää ja hyvälaatuista kumia maton pintakerroksessa, joka on helpottaa puhdistettavuutta ja kestää fyysistä kulutusta erittäin hyvin. Pintakerroksen alla oleva pehmeämpi kumikerros tekee matosta hieman joustavan, ja parantaa näin askeläänieristystä entisestään.

Trelleborgin Checker 3,0 pohjassa on huopa, joka mahdollistaa tavallisten vesiliukoisten ja matala emissioisten M1 liimojen käytön maton kiinnityksessä. Tämä on erityisen huomattava etu asennettaessa kumilattioita esim. kouluihin ja päiväkoteihin. Tilat voidaan ottaa heti asennuksen jälkeen käyttöön – hajuttomasti ja turvallisesti.

Kaikki kolme materiaalia on kiinnitetty toisiinsa Trelleborgin erityisosaamista hyödyntävällä vulkanoimistekniikalla.  Vulkanointi takaa yhtä suuren tartuntalujuuden kuin materiaalin repeämislujuus. Toisin sanoen, materiaalit ovat käytännössä toisissaan kiinni täysin saumattomasti, eikä niitä voi fyysisesti erottaa toisistaan.

Tekniset tiedot

Lataa tiedosto: Checker tekniset tiedot

Asennusohje

Trelleborg, kuviollisen kumimaton asennusohje 2013

Hoito-ohje

Trelleborg kumilattiat hoito-ohje

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1