Omat työkalut

Almyra – uusi ylellinen tekstiilimatto Tapibelilta

Almyra on silkinpehmeä ja samettinen tekstiilimatto. Se on suunniteltu vaativiin asuntokohteisiin ja julkisiin tiloihin, joihin halutaan ylellisen pehmeä lattiapäällyste. Kuusi ajatonta ja eleganttia väriä löytyy RTV:n varastosta 4 m leveänä mattona.

Meren eläimet kiittävät, kun maailman meristä kerätyt kalaverkot ja muu muovijäte saavat uuden elämän ECONYL® -kuituna, josta syntyy Tapibelin uusi ylellisen pehmeä ja miellyttävä Almyra –tekstiilimatto.   

Tarkasti suunniteltu matto on valmistettu erittäin kestävästä 2-kerros polyamidilangasta. Käyttöluokka 33, julkisten tilojen erittäin kova käyttö –luokitus takaa maton kestävyyden kovassakin kulutuksessa.

Ympäristönäkökulmat on huomioitu tuotteen valmistuksessa ja raaka-aineissa. Tuote on valmistettu täysin kierrätysmateriaaleista, 100 % ECONYL® 2-kerros polyamidilangasta. Langan valmistusmenetelmä ja läpivärjäys tekevät tästä tekstiilimatosta erittäin hyvin valoa ja tahraantumista kestävän. Materiaali kestää niin valkaisevia puhdistusaineita kuin elämääkin – materiaalin kestävyys luo mielenrauhaa.

Tuote on valmistettu uusiokäytön ECONYL® nailonista, hyvin pehmeä ja ylellinen, käyttöluokka 33, paksuus 8 mm, 6,5 mm nukka, nukan paino 1200 g / m2, kokonaispaino 2100 g / m2, leveys 4 m, rullapituus 25 m.

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1