Omat työkalut

Nordic Tile Pro System

Pro Stone

Pro Stone on nykyaikainen luonnonkivestä inspiraation saanut tekninen kuivapuristelaatta. Modernia digitaalitekniikkaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta tämän runkovärjätyn laatan kuviointi on vaihteleva ja uniikki. Laattojen kuviointi vaihtelee vain vähän, laattapinnasta tulee hyvin hillitty ja vähäeleinen. Kehittyneen valmistustekniikan ansiosta Pro Stonen pinnassa yhdistyy hyvä kulutuskestävyys ja hyvät liukuesteominaisuudet puhdistettavuudesta tinkimättä.

Pro Double

Pro Double on nykyaikainen betonipinnasta inspiraation saanut tekninen kuivapuristelaatta. Modernia digitaalitekniikkaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta tämän runkovärjätyn laatan kuviointi on suuntautuva double loaded –tekniikkaa muistuttava. Laattojen kuviointi vaihtelee selvästi, laattapinnasta tulee vaihteleva ja elävä. Kehittyneen valmistustekniikan ansiosta Pro Doublen pinnassa yhdistyy hyvä kulutuskestävyys ja hyvät liukuesteominaisuudet puhdistettavuudesta tinkimättä.

Pro Future

Pro Future on nykyaikainen betonista inspiraation saanut tekninen kuivapuristelaatta. Modernia digitaalitekniikkaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta tämän runkovärjätyn laatan kuviointi on vaihteleva ja uniikki. Laattojen kuviointi ja kiiltoaste vaihtelevat, laattapinnasta tulee elävä ja betonimainen. Valaistuksen vaihdellessa laatan pinta heijastaa tietyssä kulmassa valoa ja saa pinnan näyttämään kiinnostavia yksityiskohtia kuten metallihohtoa ja kiveä. Kehittyneen valmistustekniikan ansiosta Pro Future pinnassa yhdistyy hyvä kulutuskestävyys ja hyvät liukuesteominaisuudet puhdistettavuudesta tinkimättä.

Pro Matrix

Pro Matrix on nykyaikainen luonnonkivestä inspiraation saanut tekninen kuivapuristelaatta. Modernia digitaalitekniikkaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta tämän runkovärjätyn laatan kuviointi on vaihteleva ja uniikki. Laattojen kuviointi on melko voimakas, laattapinnasta tulee hyvin elävä. Kehittyneen valmistustekniikan ansiosta Pro Matrix pinnassa yhdistyy hyvä kulutuskestävyys ja hyvät liukuesteominaisuudet puhdistettavuudesta tinkimättä.

Pro System

Pro Stone

Pro Matrix

Pro Double

Pro Future

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1