Omat työkalut

Camaro Loc Wood

Polyflor Camaro Loc on lukkopontillinen designlattia miniviiste reunalla. Nerokkaasti toteutetun päätypontin ansiosta vinyylilankku on erittäin nopea ja vaivaton asentaa. Camaro Loc voidaan asentaa suoraan useimpien lattiamateriaalien päälle, joka mahdollistaa vanhan lattian nopean uudelleen käyttöönoton, esim. vuokratiloissa ja myymälöissä joihin rakennetaan väliaikaisia näyttelyalueita. Camaro Loc on UV-valolta suojattuna materiaalina varma valinta jokaiseen tilaan, ja polyuretaanipintakäsittelyn ansiosta lattiapinta on erittäin helppohoitoinen. Yhdessä Polyflor Camaro Loc alusmateriaalin kanssa lattiapäällysteen askeleen runkoääntä vaimentava ominaisuus on erittäin hyvä, 19 dB. Ftalaattivapaa, emissioluokka M1.

Puukuoseissa on kaksi kokoa 145,6 x 907,6 mm ja 177,4 x 1212,4 mm.

Käyttökohteita ja ominaisuuksia:

Julkiset tilat: toimistot, myymälät, messuosastot, myymäläständit, ym. tilat, joissa lattiapäällystettä ei haluta liimata alustaan.

Kodin tilat: Camaro Loc soveltuu erinomaisesti myös kotien lattiapäällysteeksi. Vinyylipintaisena se ei ole arka kosteudelle kuten perinteiset puukuosiset kodin lattiat. Se ei ole liukas, on hiljainen, omaa hyvän naarmuuntumiskeston sekä kestää hyvin lattialämmitystä. Camaro Loc.in rungon lämmönjohtavuus on hyvä, joten se on myös energiatehokas lattianpäällyste lattialämmityksen omaaviin tiloihin.

Työselitys

Polylflor Camaro Loc design-lattia: polyuretaanivahvennettu lukkopontillinen miniviiste reunainen kerroksellinen vinyylilaatta. Paksuus 4,0 mm, kulutuskerroksen paksuus 0,30 mm, liukuesteluokka R10, askeläänenvaimennus 19 dB, käyttöluokka 23/31, kulutuskestoluokka T.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan. Laakerointikerros huomioitava alustan mukaan. Asennuksessa suositellaan tuotteen alle asennettavaksi Camaro Loc alusmateriaalia.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa tiedosto: Polyflor Camaro Loc - Työselitys

Tekniset tiedot

Asennusohje

Hoito-ohje

Kuvia kohteista

BIM objektit

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset lataamaan Polyflorin BIM objektit

Polyflor BIM objektit

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1