Omat työkalut

Camaro Loc Stone

Polyflor Camaro Loc on lukkopontillinen designlattia miniviiste reunalla. Nerokkaasti toteutetun päätypontin ansiosta vinyylilaatta on erittäin nopea ja vaivaton asentaa. Camaro Loc voidaan asentaa suoraan useimpien lattiamateriaalien päälle, joka mahdollistaa vanhan lattian nopean uudelleen käyttöönoton, esim. vuokratiloissa ja myymälöissä joihin rakennetaan väliaikaisia näyttelyalueita. Camaro Loc on UV-valolta suojattuna materiaalina varma valinta jokaiseen tilaan, ja polyuretaanipintakäsittelyn ansiosta lattiapinta on erittäin helppohoitoinen. Yhdessä Polyflor Camaro Loc alusmateriaalin kanssa lattiapäällysteen askeleen runkoääntä vaimentava ominaisuus on erittäin hyvä, 19 dB. Ftalaattivapaa, emissioluokka M1.

Kivikuosit koossa 298 x 603 mm.

Käyttökohteita ja ominaisuuksia:

Julkiset tilat: toimistot, myymälät, messuosastot, myymäläständit, ym. tilat, joissa lattiapäällystettä ei haluta liimata alustaan.

Kodin tilat: Camaro Loc soveltuu erinomaisesti myös kotien lattiapäällysteeksi. Vinyylipintaisena se ei ole arka kosteudelle kuten perinteiset puukuosiset kodin lattiat. Se ei ole liukas, on hiljainen, lämmin ja omaa hyvän naarmuuntumiskeston sekä kestää hyvin lattialämmitystä.

Työselitys

Polylflor Camaro Loc design-lattia: polyuretaanivahvennettu lukkopontillinen miniviiste reunainen kerroksellinen vinyylilaatta. Paksuus 4,0 mm, kulutuskerroksen paksuus 0,30 mm, liukuesteluokka R10, askeläänenvaimennus 19 dB, käyttöluokka 23/31, kulutuskestoluokka T.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan. Laakerointikerros huomioitava alustan mukaan. Asennuksessa suositellaan tuotteen alle asennettavaksi Camaro Loc alusmateriaalia.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa tiedosto: Polyflor Camaro Loc - Työselitys

Tekniset tiedot

Asennusohje

Hoito-ohje

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1