Omat työkalut
Navigointi
 

Pelettone PUR

Toukokuussa 2018 päivänvalon nähnyt uusi homogeeninen lattiapäällystemallisto, joka pitää sisällään 7 värisarjaa, joissa yhteensä 50 eri väriä.  Palettone PUR:n kuosi on suuntavapaa ja hillitysti hiutaloitu, joten isona pintana se antaa yleisvaikutelman yksivärisyydestä, piilottaen kuitenkin päivittäislikaa ja kengänjälkiä tehokkaasti.

Palettone PUR on tehty vahvasti terveydenhoitoalalle, kohderyhmänä sairaalat, terveyskeskukset, hoitolaitokset, vanhainkodit jne., mutta vahvasta väripaletista löytyy helposti myös vähän kirkkaampia sävyjä esim. kouluun, päiväkotiin jne. Tiloihin joissa lattialta vaaditaan äärimmäisen kovaa kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Kokonaispaksuus 2 mm ja leveys kaksi metriä. Ftalaatiton Palettone PUR kuuluu kaikilla mittareilla sekä käyttö- että kulutusluokassaan muovimattojen kovimpaan luokkaan. Jokaiselle värille löytyy oma hitsauslanka, jolla Palettone PUR:sta saa kauniin ja yhtenäisen lattiapinnan kaikkein vaativimpiinkin tiloihin.

Palettone PUR on uudella tavalla ajateltu ja toteutettu ns. perinteinen lattiapäällyste, jossa on huomioitu niin ympäristönäkökohdat, kuin myös äärimmäisen hyvä kestävyys ja hoidon helppous loppuun saakka – suunnittelijaa unohtamatta.

Palettone SD

Polyflor Palettone SD

Työselitys

Polyflor Palettone PUR, suuntavapaa, korkeapainepuristettu homogeeninen muovimatto, joka voidaan rakenteensa ansiosta hoitaa ilman lattiavahoja läpi elinkaaren. Lattiapäällyste sisältää sertifioidun bakteereiden kasvua torjuvan ominaisuuden ja ftalaattivapaan biopohjaisen pehmitinaineen. Paksuus 2 mm, leveys 2 m, liukuesteluokka R10, käyttöluokka 34/43, kulutuskestoluokka T, emissioluokka M1.

Asennuksessa huomioidaan SisäRYL 2013, 1041 Mattopäällystys, sekä siellä viitattavat aluslattiavaatimukset.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa tiedosto: Polyflor Palettone PUR - työselitys

Tekniset tiedot

lataa tiedosto: Palettone PUR - tekniset tiedot

Asennusohje

Polyflor homogeenisen maton asennusohje 2013

Hoito-ohje

Polyflor PUR-vahvennetun muovimaton hoito-ohje 2018

Esitteet

Polyflor Palettone PUR - esite

BIM objektit

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset lataamaan Polyflorin BIM objektit

Polyflor BIM objektit

Kuvia kohteista

Polyflor Palettone PUR - Kuvia kohteista

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1