Omat työkalut

Rouhekumimatot

Rouhekumi on hyvä materiaali hevostalliin, parvekkeelle, yms. kylmiin tai puolikylmiin tiloihin, joissa halutaan saada lattian joustavuutta, ehkäistä liukastumisvaaraa tai saada betonilattia tuntumaan jalan alla lämpimältä.  Hevostalleilla kumimatot käytävällä tekee koko tallin hiljaiseksi ja käytävän turvalliseksi, niin hevosille kuin ihmisillekin. Rouhekumimatto ehkäisee myös erittäin tehokkaasti betonilattian kuopimisesta aiheutuvaa betonipölyä, joka hengitysilmaan sekoittuessaan ärsyttää sekä eläinten että ihmisten hengityselimiä.

Rouhekumimatto on kestävä ja edullinen kumipinnoite lattiaan moneen tilaan, ja sen helpon työstettävyyden ja H-kivikuvioisen muodon takia helppo itse asentaa monimuotoiseenkin tilaan – eikä sitä tarvitse liimata alustaansa.

Kysy lisää, tai tarjousta omaan kohteeseesi tästä

Tekniset tiedot

Mitat:


Värit: Vihreä, punainen, musta
Materiaali: 100 % kierrätyskumia
Lavalla 70 kpl.

Asennusohje

Asennus tapahtuu irtoladontana, tarvittaessa kumivasaraa hyväksikäyttäen. Tarvittaessa uloin tai uloimmat laatat liimataan alustaan. Liimaus Polyuretaaniliimalla.

Vinkki: Mitoita asennus niin, että kummallekin seinustalle tulee pienempi kuin puolikas laatta, jolloin leikattu reuna seinää vasten, ja tästä jäävät puolikkaat palat voit hyödyntää vastakkaisen seinän vierustalla.

Työstö:  Tiheähampaisella terällä varustettu kuviosaha, jolla voi tarvittaessa työstää kuviota.

Suoraan leikkaamiseen toimii parhaiten terävä ja tukeva mattoveitsi. Leikkauskohdan alle asetetaan lauta leikkaussuunnan myötäisesti, joka hieman avaa leikkausviiltoa ja tekee leikkaamisesta näin kevyemmän. Samalla lauta suojaa veitsen terää ja lattiaa.

Rouhekumimatot

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1