Omat työkalut

Casalgrande Padana keraamiset laatat

Casalgrande

casalgrande_logo

Keraamisten laattojen synnyinsijoilla Pohjois-Italiassa vuonna 1960 perustettu Casalgrande Padana tarjoaa ainutlaatuisen laattamalliston, josta löytyy laatat kaikkiin kohteisiin. Yritys on erikoistunut kuivapuristettujen porcellanato –tyyppisten laattojen valmistamiseen. Tänä päivänä yritys on yksi maailman johtavia laattavalmistajia ja sen mallistosta löytyy ratkaisut kaikkiin kohteisiin kodin tiloista vaativiin julkisen rakentamisen hankkeisiin. Kuivapuristelaattojen tyypillisiä käyttökohteita ovat lattiapinnat julkisessa rakentamisessa sekä kodin tiloissa. Tiiviyden ja hyvän kestävyyden ansiosta tuotteet soveltuvat erittäin hyvin myös ulkokäyttöön esim. terasseille ja julkisivuihin.

Granitogres, ja Pietre Native –tuotelinjat ovat lasittamattomia kuivapuristelaattoja. Ne soveltuvat erityisesti kovan kulutuksen tiloihin, joihin halutaan kaunis ja kestävä lattia- tai seinäpinta.

Granitoker ja Gresplus –tuotelinjat ovat lasitettuja kuivapuristelaattoja, joissa yhdistyvät kuivapuristelaattojen kestävyys ja lasitettujen laattojen esteettiset mahdollisuudet.

Ecogres –tuotelinjan laatat ovat kerran poltettuja lasitettuja laattoja. Tämä tuotelinja tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia, värikkäitä laattoja. Kokonaisuuden viimeistelevät erikoiskappaleet, joita on saatavilla kaikkiin sarjoihin.

 
Kuivapuristelaattojen valinta

Kuivapuristelaattojen valinta.jpg

Pietre Native

Pietre native_p.jpg

Casalgrande Padana kuvasto 2021

Keraamiset laatat - Casalgrande Padana 2017-2019

Julkisivulaatat

julkisivulaatat.jpg

Granitogres

Granitogres_p.jpg

Granitoker

Granitoker.jpg

BIOS antibakteerinen laatta

BIOS antibakteerinen keraaminen laatta-22.jpg

Gresplus

GRESPLUS.jpg

Ecogres

Ecogres_p.jpg

BIOS itsepuhdistuvat laatat

BIOS itsepuhdistuvat laatat-1.jpg

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1