Omat työkalut
Navigointi
 

Amtico yrityksenä

AMT-CORP-logo-RGB.jpg

Trendit ja ajat muuttuvat, mutta Amtico ei ole koskaan tyytynyt menemään vain virran mukana. Sitoutuminen ja investoinnit tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarkoittavat, että Amtico on eturintamassa luomassa uudentyyppisiä lattiapintoja, jotka vastaavat markkinoiden vaatimuksia.

Amtico on kantava voima maailman johtavien designlattiatuotemerkkien takana. Lähes 50 vuotiaan Amticon henkilökunnan väsymätön työ ja intohimo lattiapäällysteisiin ovat luoneet monipuolisen, markkinoiden laajimman designlattiamalliston. Vuonna 1965 perustettu Amtico on kasvanut maailman johtavaksi designlattiavalmistajaksi, jonka päätoimipaikka ja tärkein tehdas sijaitsevat yhä Coventryssa Englannissa. Amtico on kuulunut vuodesta 2012 lähtien yhdysvaltalaiseen Mannington Mills -yhtiöön, joka on vuonna 1915 perustettu lattiapäällysteisiin erikoistunut yritys. Mannington Mills Inc. on yksi maailman johtavia lattiapäällystevalmistajia.

Innovaatiot – toiminnan lähtökohta
Innovaatiot ovat Amticon toiminnan lähtökohta. Menestyksekäs uusien ideoiden hyödyntäminen ja niiden tuominen markkinoille yhä uudelleen ja uudelleen on perusta Amticon ainutlaatuiselle ja trendikkäälle designlattiamallistolle.

Amticon designtiimi työskentelee maailmanlaajuisesti lähellä asiakkaita ymmärtääkseen heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Korkealaatuinen design yhdistettynä edistykselliseen tuotantoprosessiin tekee Amtico-lattioista ainutlaatuisen ratkaisun tiloihin, joiden lattian pitää säväyttää. Uniikki mallisto mahdollistaa suunnittelijoiden visioiden toteuttamisen lattiapinnoissa.

Amtico ja ympäristö
Amticon investoinnit kestävään kehitykseen ovat tuottaneet tulosta. Yrityksen sitoutuminen ympäristöasioihin alkoi jo kauan ennen kuin kukaan osasi vaatia ympäristöasioiden huomioimista liiketoiminnassa. Tavoitteena on jatkaa työtä kehittämällä aidosti kestävää liiketoimintaa hyödyntämällä jo luotuja innovaatioita ja luomalla yhä ympäristöystävällisempiä toiminatatapoja. Amticolla on ISO 14001 ympäristösertifikaatti.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1