Omat työkalut

Amtico Signature

Amtico Signature on M1-luokiteltu Amticon lippulaivatuote, jossa valikoima on laajin, 163 kuosia ja useita kokovaihtoehtoja per kuosi. Mallistoon ilmestyy uusia kuoseja, seuraten tarkasti ajan henkeä ja uusimpia suuntauksia. Amtico Signature tuotteet ovat teknisesti edistyksellisimpiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen sekä julkisissa että kodin tiloissa. Lattiapäällysteen käyttöluokka on paras mahdollinen 23 / 34 / 43 ja kulutuskerros on design-lattioiden paksuin 1,0 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Signature –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit

Työselitys

Amtico Signature design-lattia - työselitys

Amtico Signature design-lattia: polyuretaanivahvennettu M1-luokiteltu kerroksellinen vinyylilaatta, jossa on keraamipartikkelein vahvistettu kulutuskerros ja Multiple Performance System rakenne. Paksuus 2,5 mm, kulutuskerroksen paksuus 1,0 mm, liukuesteluokka R9, käyttöluokka 34/43, kulutuskestoluokka T.

Asennuksessa huomioidaan SisäRYL, luku 104 Mattopäällystys, sekä siellä viitattavat aluslattiavaatimukset. Huom. Betonin RH (%) arviointisyvyydellä (A) korkeintaan 85 ja betonin ja/tai tasoitteen pinnassa 1 – 3 cm syvyydellä (0,4xA) 75.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa työselitys: Amtico Signature design-lattia - työselitys

Tekniset tiedot

Amtico Signature design-lattia - tekniset tiedot

Asennusohje

Amtico Design-lattia asennusohje 2017

Hoito-ohje

Amtico Design-lattia hoito-ohje 2017

Amtico Signature

Amtico Signature mallisto

design woods.jpg

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1