Omat työkalut
Navigointi
 

Amtico design-lattioiden valinta

Amtico design-lattioiden valinta

Amticon design-lattia –mallisto koostuu useasta tuotteesta. Tuotenimien mukaan tuotteiden ominaisuudet ja käyttöalueet ovat lyhykäisyydessään seuraavat.

AMT-SIGNATURE-logo-RGB.jpg

Amtico Signature on M1-luokiteltu Amticon lippulaivatuote, jossa valikoima on laajin, 217 kuosia ja useita kokovaihtoehtoja per kuosi. Mallistoon ilmestyy uusia kuoseja, seuraten tarkasti ajan henkeä ja uusimpia suuntauksia. Amtico Signature tuotteet ovat teknisesti edistyksellisimpiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen sekä julkisissa että kodin tiloissa. Lattiapäällysteen käyttöluokka on paras mahdollinen 23 / 34 / 43 ja kulutuskerros on design-lattioiden paksuin 1,0 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Signature –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

Amtico Cirro

Amtico Cirro on M1-luokiteltu PVC-vapaa design-lattia. Tuotteesta on saatavana 17 kuosia. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Cirro –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

Amtico Form

Amtico Form on M1-luokiteltu ftalaattivapaa polyuretaanivahvennettu viistereunainen design-lattia. Kulutuskerroksen paksuus 0,7 mm ja käyttöluokka 23 / 34 / 43.

Amtico Form –mallisto koostuu kolmesta osasta: Artisan Emboss, Natural Wood Grain Emboss ja Contemporary Ceramic.

Artisan Emboss tuotteessa yhdistyy puukuosi ja voimakas pintastruktuuri. Näin syntyy luonnollinen, puun näköinen pinta, joka kestää kovaa kulutusta. Tuotetta on saatavana kahta eri kokoa, 152x915 mm ja 76x229 mm. Tämä pienempi koko mahdollistaa sauvaparketille tyypilliset ladonnat, kalanruotoladonta yms. Laattojen kevyesti viistetyt reunat korostavat hienosti lankkuefektiä.

Natural Wood Grain Emboss on ftalaattivapaa M1-luokiteltu polyuretaanivahvennettu viistereunainen puukuvioinen design-lattia. Puukuosi ja laatan pintastruktuuri on synkronoitu keskenään. Näin syntyy harjatun lankun näköinen pinta, joka kestää kovaa kulutusta. Laattojen kevyesti viistetyt reunat korostavat hienosti lankkuefektiä.

Contemporary Ceramic tuotteessa laatta- / kivikuosi yhdistyy himmeään pintaan. Näin syntyy luonnollinen, kiven näköinen pinta, joka kestää kovaa kulutusta. Laattojen kevyesti viistetyt reunat korostavat hienosti laattaefektiä.

AMT-SPACIA-logo-RGB.jpg

Amtico Spacia on M1-luokiteltu Amticon laatutuote, jonka valikoima on laaja, 96 kuosia ja useita laattakokoja. Mallisto seuraa ajan henkeä ja uusimpia suuntauksia. Amtico Spacia tuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen sekä julkisissa tiloissa että kodin tiloissa. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Spacia –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

AMT-FIRST-logo-RGB.jpg

Amtico First on kevyeen julkitilakäyttöön sekä kotikäyttöön soveltuva design-lattia. Amtico First mallistossa on 54 kuosia. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 31 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,3 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico First –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

Amtico Click Smart

Amtico Click Smart on integroidulla alusmateriaalilla varustettu ftalaattivapaa, M1-luokiteltu, irtoasennettava lukkopontillinen kerroksellinen vinyylilaatta. Amtico Click Smartin rakenteen ja lukkopontin ansiosta tuote asennetaan ilman liimaa. Tämä mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan asennuksen ja tilojen käyttöönoton heti asennuksen jälkeen. Laattojen kevyesti viistetyt reunat korostavat hienosti lankku- ja laattaefektiä.

Amtico Click Smart vaimentaa ääntä erittäin hyvin. Sen askeläänenvaimennusarvo on peräti 20dB.

Amtico Click Smartin käyttöluokka on 23 / 33 / 42.

AMT-ACCESS-logo-RGB.jpg

Amtico Access on irtoasennettava design-lattia. Lattiapäällysteen paksuuden ja rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa kevyesti liikennöidyille alueille ilman liimaa. Kovemmalle rasitukselle joutuvissa tiloissa voidaan käyttää tarraliimaa. Amtico Access –lattian tyypillisiä käyttökohteita ovat messuosastot, myymäläständit ym. tilat, joihin tarvitaan väliaikainen tai pysyvä nopeasti asennettava lattiapäällyste. Irtoasennuksen ansiosta aluslattia säilyy käyttökelpoisena mahdollista myöhempää käyttöä varten. Amtico Access mallistossa on 43 kuosia. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Access –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

AMT-MARINE-logo-RGB.jpg

Amtico Marine on laivahyväksytty design-lattia. Amtico Marine tuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen laivoissa, joihin tarvitaan ns. IMO hyväksytty lattiapäällyste. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Marine –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1