Omat työkalut

Altro Operetta

Altro Operetta on heijastamaton ftalaattivapaa M1-luokiteltu Altro EasycleanTM –käsitelty kerroksellinen muovimatto.

Design edellä suunniteltu lattianpäällyste. Kestävä vaihtoehto paljon käytettyihin tiloihin, kuten sisääntulot, potilastilojen / oppilaitosten käytävät, vähittäiskauppa. Lukuisia luonnonmukaisia sävyjä ja viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Sopivat yhteen muiden tuoteperheiden tuotteiden kanssa. Altro Operetta- tuotteen pinnan kohokuvio on aikaisempia maltillisempi, mikä helpottaa puhtaanapitoa.

Altro Orchestra

Altro Orchestra on heijastamaton ftalaattivapaa M1-luokiteltu ääntävaimentava Altro EasycleanTM –käsitelty kerroksellinen muovimatto.

15 dB:n äänenvaimennus ja mukavuus jalan alla, laaja luonnonmukaisten värien valikoima, viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Koska lattiamateriaali kestää hyvin kulutusta eikä siihen jää painaumia, se sopii erinomaisesti käytäviin, luokkahuoneisiin, asumistiloihin, potilas- /asukashuoneisiin, ruokailutiloihin, vähittäiskauppaan ja vapaa-ajantiloihin. Sopii ilmeeltään käytettäväksi muiden tuoteperheiden tuotteiden kanssa. Altro Orchestran pinta on entistä tasaisempi, mikä helpottaa puhtaanapitoa, mutta ei vähennä lattian teknistä suorituskykyä.

Täysin vapaaseen suunnitteluun on kehitetty Altro Orchestra Custom. Suunnittelija voi valita minkä tahansa Altro-mallin tai tuottaa juuri omanlaisensa.

Altro Serenade

Altro SerenadeTM, Altro EasycleanTM -käsitelty, likaa hylkivä askelääntä vaimentava heterogeeninen muovimatto.

Altro Serenade mallistossa on tyylikkäitä tuotteita, joissa on 19 dB:n äänenvaimennus ja jotka ovat miellyttäviä jalan alla. Soveltuu erityisesti tiloihin, joissa äänien kulku kerroksien välillä halutaan estää, kuten päiväkodeissa, hotellihuoneissa, toimistoissa, hoivakodeissa. Saatavilla useita luonnonmukaisia sävyjä ja viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Sopii yhteen muiden tuoteperheiden kanssa. Altro Serenaden pintakuviota on madallettu, mikä tekee puhtaanapidosta helpompaa vähentämättä lattian teknistä toimivuutta.

Muovimatot

Altro Orchestra

Altro Serenade

Altro Operetta

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1