Omat työkalut

Altro Cantata

Altro Cantata on patentoitu M1-luokiteltu ortoftalaattivapaa irtoasennettava muovimatto: joustava, ääntä vaimentava muovimatto kovan kulutuksen alueille. Matto kiinnitetään järjestelmään kuuluvalla erikoismattoteipillä. Altro Cantatan asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, uusi lattia saadaan heti käyttöön ilman odotusaikoja ja liiman aiheuttamia mahdollisia hajuhaittoja. Liimattomuuden ansiosta matto voidaan tarvittaessa asentaa uudelleen toiseen käyttökohteeseen ja se on 100 % kierrätettävissä, koska käytetyn maton pohjaan ei jää liimaa eikä tasoitteita.

Liimattoman asennuksen ja maton pohjarakenteen ansiosta lattiarakenne jää hengittäväksi ja se mahdollistaa rakennekosteuden turvallisen kuivumisen. Tämä ominaisuus poistaa kosteiden alustojen aiheuttamat sisäilmaongelmariskit. Tuote voidaan tarvittaessa asentaa myös useimpien olemassa olevien lattiapäällysteiden päälle (joustamaton ja tasainen alusta).

Monipuolisesta mallistosta löytyy neljä eri kuosityyppiä: puu, hiutalekuvio, betoni ja terazzo – yhteensä  29 kuosia.

Tuotteen tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. sisääntuloaulat, käytävät, ruokalat, luokkahuoneet, potilashuoneet, vastaanottohuoneet ym. tilat, joiden lattiapäällysteen tulee olla kovaa kulutusta kestävä, liukastumista estävä ja helppohoitoinen.

Työselitys

Altro CantataTM

Altro CantataTM, irtoasennettava (teippikiinnitys), ääntä vaimentava M1-luokiteltu muovimatto, joka jättää lattiarakenteen hengittäväksi. Paksuus 2,4 mm, liukuesteluokka R10, käyttöluokka 34/42, kulutuskestoluokka T, askeläänenvaimennus 14 dB. Ortoftalaattivapaa.

Asennuksessa huomioidaan SisäRYL 2013, luku 104 Mattopäällystys, sekä siellä viitattavat aluslattiavaatimukset, tuotteen erityisominaisuudet huomioiden.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan.

Värit huoneselityksen mukaan.

lataa: Altro Cantata työselitys

Tekniset tiedot

Lataa tiedosto: Altro Cantata tekniset tiedot

Asennusohje

Altro Cantata asennusohje 2021

Altro Cantata nosto seinälle detaljiratkaisut

Hoito-ohje

Altro heterogeeniset muovimatot hoito-ohje 2020

Värikartta

Altro Cantata värikartta

Esitteet

Altro Cantata esite

Altro ilman liimaa asennettavat matot esite

BIM objektit

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset lataamaan Altron BIM objektit

Altro BIM objektit

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1