Omat työkalut

Altro yrityksenä

altro-logo.jpg

Altro

Altro on turvalattioiden kehittäjä, joka loi turvalattian vuonna 1947. Englantilaisen perheyrityksen yli 100 vuoden historia alkaa vuodesta 1919. Lattiapäällysteet ovat olleet Altron liiketoiminnan ydin 1950-luvulta lähtien. Tänä päivänä Altro on globaaleilla markkinoilla toimiva yritys, jonka tuotevalikoima kattaa maailman johtavan turvalattiamalliston lisäksi sileät vinyylilattiapäällysteet ja –seinäpäällysteet.

Altron lattiapäällystevalikoimasta löytyy myös ilman liimaa asennettavat julkisen tilan muovimatot. Altro kehitti vuonna 2009 maailman ensimmäisen ilman liimaa asennettavan turvalattian. Tämä innovaatio on nyt yhdistetty Altron Saksan tuotantolaitoksella valmistettaviin muovimattoihin – uusi Altro Cantata on syntynyt.

Altron turvalattioiden uniikin rakenteen keskeinen lupaus on lattian elinikäinen liukuesteominaisuus. Turvallisuus, kestävyys, korkea hygienia ja liukastumisten estäminen ovat Altron turvalattioiden lupauksia, joihin vain tiennäyttäjä pystyy. Turvalattiamalliston lippulaiva on Altro Aquarius, jossa yhdistyy hyvin laaja käyttöalue ja ensiluokkainen turvallisuus sekä paljain jaloin että kengät jalassa kulkien. Yleisimmät liukastumisen aiheuttajat on huomioitu tuotteen suunnittelussa liukastumisonnettomuuksien välttämiseksi.

Altron sileiden lattiapäällysteiden valmistus alkoi vuonna 2015, kun perinteikäs saksalainen perheyritys Debolon liittyi osaksi Altroa. Nykyään tämä osa on integroitu osaksi Altroa, ja kaikki tuotteen myydään Altron brändin alla. Altron Saksan tuotantolaitos sijaitsee Bauhaus-suuntauksesta tunnetussa Dessaussa – hiljattain 100 vuotta täyttänyt Bauhaus-suuntaus onkin toiminut vinyylipäällysteiden suunnittelun innoittajana. Hieno design, mukavuus ja äänenvaimennus ovat Altron sileille vinyylimatoille ja –laatoille tyypillisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä houkuttelevan ratkaisun lähes kaikkiin julkitilakohteisiin päiväkodeista palvelutaloihin.

RTV-Yhtymä Oy on edustanut Altroa Suomessa 1980-luvulta saakka.  Altro ympäristövastuullisena yrityksenä huomioi kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen, minimoiden ympäristökuormituksen. Altron tuoteet ovat ympäristöystävällinen valinta erityisesti pitkän käyttöikänsä ja matalien ylläpitokustannuksiensa ansiosta. Altron tuotanto on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristösertifioitu. Altron turvalattiat ovat kierrätettävissä ja lattiapäällysteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaalia.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1