Omat työkalut

Altro yrityksenä

altro-logo.jpg

Altro on maailman johtava turvalattiavalmistaja. Altro Safety –turvalattioiden ylivoimaiset tuoteominaisuudet yhdistettynä markkinoiden laajimpaan mallistoon ovat luoneet Altrosta synonyymin turvalattialle. Altro on ainoa lattiavalmista, jonka päätuote on turvalattia. Tämä takaa jatkuvan tuotekehityksen ja yrityksen aseman turvalattioiden ykkösmerkkinä myös tulevaisuudessa. Altron turvalattiavalikoimasta löytyy teknisesti ja esteettisesti sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin.

Turvalattioita on perinteisesti käytetty märkätiloissa estämään liukastumisonnettomuudet. Altro Maxis tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös kuivissa tiloissa esimerkiksi terminaaleissa ja sisääntuloauloissa, joissa liukastumisriski voi olla tavallista suurempi.

Altron valikoimista löytyy turvalattioiden lisäksi myös muovimatot, irtoasennettavat muovimatot ja ääntä vaimentavat designlattiat. Muovimatot on suunniteltu yhteensopiviksi turvalattioiden kanssa, joten Altron muovimattoja ja turvalattioita yhdistelemällä voidaan luoda harmoninen kokonaisuus esim. palvelutaloihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Altron muovimattovalikoimassa on panostettu erityisesti ääntä vaimentaviin tuotteisiin. Akustiikka ja miellyttävä äänimaailma ovat keskeisessä osassa kun suunnitellaan julkisia tiloja. Altron julkisiin tiloihin suunniteltujen ääntä vaimentavien muovimattojen valikoima on laaja.

Altro kantaa yrityksenä ympäristövastuun, ja huomioi kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen, minimoiden ympäristökuormituksen. Altron tuoteet ovat ympäristöystävällinen valinta myös pitkän käyttöikänsä ja matalien ylläpitokustannuksiensa ansiosta. Altron tuotanto on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristösertifioitu. Altron turvalattiat ovat kierrätettävissä ja lattiapäällysteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaalia.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1