Omat työkalut
Navigointi
 

Altro K30

Altro Stronghold 30 (K30) on ftalaattivapaa liukastumisen estävä turvalattia: joustava ja suuntavapaa muovimatto, joka sisältää alumiinioksidikiteitä läpi maton rakenteen ja piikarbidi- sekä kvartsikiteitä maton pintaosassa.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa suurtalouskeittiöt, pikaruokaravintoloiden keittiöt, jakelukeittiöt, elintarviketeollisuuden tilat – alueet, joilla turvallisuus, hygieenisyys ja erinomainen kulutuksenkestävyys ovat tärkeitä. Altro K30 on joustava, ergonominen työalusta ja se vaimentaa hyvin ääntä.

Työselitys

Altro K30, liukastumisen estävä turvalattia, jossa on liukastumisen estäviä kiteitä läpi maton rakenteen sekä mittapysyvyyden varmistava tukirakenne maton pohjassa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta maton käyttöikä on pitkä ja liukuesteominaisuudet säilyvät kovassakin kulutuksessa. Paksuus 3 mm, liukuesteluokka R12, käyttöluokka 34/43, kulutuskestoluokka T, M1-luokiteltu. Ortoftalaattivapaa. Asennuksessa huomioidaan SisäRYL 2013, luku 104 Mattopäällystys, sekä siellä viitattavat aluslattiavaatimukset.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa tiedosto: Altro K30 Työselitys

Tekniset tiedot

Lataa tiedosto: Altro K30 Tekniset tiedot

Asennusohje

Altro Safety - turvalattian asennusohje 2020

Asennusdetalit

Hoito-ohje

Altro Safety - turvalattian hoito-ohje 2017

Värikartta

Altro K30 värikartta

Esitteet

Altro keittiöesite

kuvia kohteista

Altro K30 kuvia kohteista

BIM objektit

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset lataamaan Altron BIM objektit

Altro BIM objektit

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1