Omat työkalut

Hietakari

Hietakari Design

hietakari / sandriff

Hietakari on suomalainen, vuonna 1993 perustettu suihkuseinäyritys. Tuula Hietakarin perustaman yrityksen visiona oli alunperin toteuttaa mittatilausratkaisuja erilaisiin kylpyhuoneisiin.

Ajan kuluessa veimme suunnitelmamme pidemmälle luomalla konseptin vakiotuotteista laajalla kokovalikoimalla, jotta tarve mittatilaustöille olisi pienempi.

Tuotteiden massaräätälöinnistä ja monipuolisesta valikoimastamme onkin tullut yksi yrityksemme kivijaloista. Aina tarvittaessa toteutamme kuitenkin myös erikoisratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Nyt lähes 30 vuoden tuotantohistorian jälkeen kannamme alkuperäistä nimeämme ylpeydellä ja valmistamme arvojemme mukaisia toimivia, luotettavia ja laadukkaita tuotteita.

Viime vuosina olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme kuivantilan tilanjakajiin sekä kylpyhuonetarvikkeisiin. Haluamme, että tuotteemme täyttävät asiakkaiden tarpeen toiminnallisista ja silmää miellyttävistä tiloista.Tavoitteemme on valmistaa modernia, kestävää ja laadukasta muotoilua mahdollisimman monen asiakkaan saataville.

Vuonna 2018 brändillemme myönnettiin Desing from Finland -merkki, sillä haluamme sitoutua tuottamaan pohjoismaista laadukasta muotoilua, jonka tärkeimpiä arvoja ovat korkea laatu, vastuullisuus, ympäristöystävällisyys sekä ajaton muotoilu.

Tällä hetkellä valikoimamme sisältää laajan ratkaisukirjon, jotka oma insinööritiimimme on huolellisesti suunnitellut patentoidun teknologian avulla. Tuotannon valvonta sekä tuotannon hallinta ovat täysin koneistettuja.

Valmistamme yli 100 000 tuotetta vuosittain. Vakiotuotteidemme lisäksi suunnittelemme ja toteutamme haastavia erikoisratkaisuja erilaisille asiakasryhmille aina yksityisistä kotitalouksista hotelleihin tai risteilyaluksiin. Toimitamme tuotteita ympäri Eurooppaa ja tarjoamme 20 vuoden takuun suurimmalle osalle tuotteistamme. Tuotteemme on varustettu CE-merkinnällä ja tuotteet testataan huolellisesti tehtaallamme laadun takaamiseksi.

 
RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1