Omat työkalut
Navigointi
 

Amtico design-lattioiden valinta

Amtico design-lattioiden valinta

Amticon design-lattia –mallisto koostuu useasta tuotteesta. Tuotenimien mukaan tuotteiden ominaisuudet ja käyttöalueet ovat lyhykäisyydessään seuraavat.

AMT-SIGNATURE-logo-RGB.jpg

Amtico Signature on Amticon lippulaivatuote, jossa valikoima on laajin, 188 kuosia ja useita kokovaihtoehtoja per kuosi. Mallistoon ilmestyy uusia kuoseja, seuraten tarkasti ajan henkeä ja uusimpia suuntauksia. Amtico Signature tuotteet ovat teknisesti edistyksellisimpiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen sekä julkisissa että kodin tiloissa. Lattiapäällysteen käyttöluokka on paras mahdollinen 23 / 34 / 43 ja kulutuskerros on design-lattioiden paksuin 1,0 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Signature –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit. Näiden alla tuotteet on jaettu useampaan osa-alueeseen mm. Wood Neutral, Wood Warm jne. tuotevalinnan helpottamiseksi.

AMT-SPACIA-logo-RGB.jpg

Amtico Spacia on Amticon laatutuote, jonka valikoima on laaja, 96 kuosia ja useita laattakokoja. Mallisto seuraa ajan henkeä ja uusimpia suuntauksia. Amtico Spacia tuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen sekä julkisissa tiloissa että kodin tiloissa. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Spacia –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

AMT-CLICK-logo-RGB.jpg

Amtico Click on irtoasennettava lukkopontillinen design-lattia, joka soveltuu sekä julkitilakäyttöön että kotikäyttöön. Lattiapäällysteen paksuuden ja lukkopontin ansiosta lattia voidaan asentaa ilman liimaa. Irtoasennuksen ansiosta aluslattia säilyy käyttökelpoisena mahdollista myöhempää käyttöä varten. Amtico Clickin askeläänenvaimennus yhdessä Amticon alusmateriaalin kanssa on 19 dB. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Click –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

AMT-FIRST-logo-RGB.jpg

Amtico First on kevyeen julkitilakäyttöön sekä kotikäyttöön soveltuva design-lattia. Amtico First mallistossa on 26 kuosia. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 31 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,3 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico First –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

AMT-ACCESS-logo-RGB.jpg

Amtico Access on irtoasennettava design-lattia. Lattiapäällysteen paksuuden ja rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa kevyesti liikennöidyille alueille ilman liimaa. Kovemmalle rasitukselle joutuvissa tiloissa voidaan käyttää tarraliimaa. Amtico Access –lattian tyypillisiä käyttökohteita ovat messuosastot, myymäläständit ym. tilat, joihin tarvitaan väliaikainen tai pysyvä nopeasti asennettava lattiapäällyste. Irtoasennuksen ansiosta aluslattia säilyy käyttökelpoisena mahdollista myöhempää käyttöä varten. Amtico Access mallistossa on 29 kuosia. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Access –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.                         

   

AMT-MARINE-logo-RGB.jpg

Amtico Marine on laivahyväksytty design-lattia. Amtico Marine tuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä design-lattioita ja ne soveltuvat kovaan kulutukseen laivoissa, joihin tarvitaan ns. IMO hyväksytty lattiapäällyste. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Amtico Marine –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1