Omat työkalut
Navigointi
 

Amtico Click

Amtico Click on viistereunainen painettavalla päätypontilla varustettu lukkopontillinen designlattia. Lukkopontin ansiosta lattiapäällyste on nopea ja vaivaton asentaa. Amtico Click voidaan asentaa useimpien lattiamateriaalien päälle aluslattiaa vahingoittamatta. Tämä mahdollistaa vanhan lattian uudelleen käyttöönoton esimerkiksi vuokratiloissa ja myymälöissä, joihin rakennetaan väliaikaisia näyttelyalueita. Polyuretaanipintakäsittelyn ansiosta lattiapinta on helppohoitoinen. Yhdessä Amticon alusmateriaalin kanssa lattiapäällysteen askeläänenvaimennus on erittäin hyvä 19 dB. Laattojen viistetyt reunat korostavat tyylikkäästi laattakuosia. Laatan koko on 305 x 610 mm.

Käyttökohteita:
Toimistot, myymälät, messuosastot, myymäläständit, ym. tilat, joissa lattiapäällystettä ei haluta liimata alustaan. Amtico Click soveltuu erinomaisesti myös kotien lattiapäällysteeksi.

Laattakoot

Amtico Click laattakoot

Työselitys

Amtico Click design-lattia - työselitys

Amtico Click design-lattia: polyuretaanivahvennettu lukkopontillinen viistereunainen kerroksellinen vinyylilaatta. Paksuus 5,0 mm, kulutuskerroksen paksuus 0,55 mm, liukuesteluokka R9, askeläänenvaimennus 19 dB, käyttöluokka 23/33/42, kulutuskestoluokka T.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan. Asennuksessa huomioitava erityisesti, että tuote asennetaan aina Amtico alusmateriaalin päälle.
Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa työselitys: Amtico Click design-lattia - työselitys

Tekniset tiedot

Amtico Click design-lattia - tekniset tiedot

Asennusohje

Amtico Click –design-lattian asennusohje 2014

Hoito-ohje

Amtico Design-lattia hoito-ohje 2017

Kuvia kohteista

Amtico Click kuvia kohteista

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1