Omat työkalut

Amtico Click

Amtico Click on M1-luokiteltu irtoasennettava lukkopontillinen design-lattia, joka soveltuu sekä julkitilakäyttöön että kotikäyttöön. Lattiapäällysteen paksuuden ja lukkopontin ansiosta lattia voidaan asentaa ilman liimaa. Amtico Clickin askeläänenvaimennus yhdessä Amticon alusmateriaalin kanssa on 19 dB. Lattiapäällysteen käyttöluokka on 23 / 33 / 42 ja kulutuskerroksen paksuus on 0,55 mm. PUR vahvennus tekee lattiasta helppohoitoisen.

Käyttökohteita:
Toimistot, myymälät, messuosastot, myymäläständit, ym. tilat, joissa lattiapäällystettä ei haluta liimata alustaan. Amtico Click soveltuu erinomaisesti myös kotien lattiapäällysteeksi

Amtico Click –mallisto koostuu kolmesta osasta, Wood – puukuosit, Stone – kivikuosit, Abstract – abstraktikuosit

Työselitys

Amtico Click design-lattia - työselitys

Amtico Click design-lattia: polyuretaanivahvennettu M1-luokiteltu lukkopontillinen viistereunainen kerroksellinen vinyylilaatta. Paksuus 5,0 mm, kulutuskerroksen paksuus 0,55 mm, liukuesteluokka R9, askeläänenvaimennus 19 dB, käyttöluokka 23/33/42, kulutuskestoluokka T.

Asennus ja hoito valmistajan ohjeen mukaan. Asennuksessa huomioitava erityisesti, että tuote asennetaan aina Amtico alusmateriaalin päälle.

Värit huoneselityksen mukaan.

Lataa työselitys: Amtico Click design-lattia - työselitys

Tekniset tiedot

Amtico Click design-lattia - tekniset tiedot

Asennusohje

Amtico Click –design-lattian asennusohje 2018

Hoito-ohje

Amtico Design-lattia hoito-ohje 2017

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1