Omat työkalut

Altro yrityksenä

altro-logo.jpg

Altro on maailman johtava turvalattiavalmistaja. Altro Safety –turvalattioiden ylivoimaiset tuoteominaisuudet yhdistettynä markkinoiden laajimpaan mallistoon ovat luoneet Altrosta synonyymin turvalattialle. Altro on ainoa lattiavalmista, jonka päätuote on turvalattia. Tämä takaa jatkuvan tuotekehityksen ja yrityksen aseman turvalattioiden ykkösmerkkinä myös tulevaisuudessa. Altron turvalattiavalikoimassa on yli 100 erilaista lattiapäällystevaihtoehtoa, joista löytyy teknisesti ja esteettisesti sopiva vaihtoehto kaikkiin mahdollisiin kohteisiin.

Turvalattioita on perinteisesti käytetty märkätiloissa estämään liukastumisonnettomuudet. Altro Maxis tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös kuivissa tiloissa. Esimerkiksi puukuvioinen Altro Timbersafe soveltuu erinomaisesti vanhainkoteihin ja palvelutaloihin, joihin halutaan liukastumisen estävä lattiapäällyste, joka luo samalla puukuosillaan tiloihin kodinomaisen tunnelman.

Altro kantaa yrityksenä ympäristövastuun, ja huomioi kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen, minimoiden ympäristökuormituksen. Altron turvalattiat ovat ympäristöystävällinen valinta myös pitkän käyttöikänsä ja matalien ylläpitokustannuksiensa ansiosta. Altron tuotanto on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristösertifioitu. Altron turvalattiat ovat kierrätettävissä ja lattiapäällysteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaalia.

Tehdyt toimenpiteet

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1